Tilbage til Startsiden
Vore aktiviteter
Vor kalender
Info om gildet
Kontakt os
Gammel-Uglen
Pøt Mølle Løbet
Debatten
Gildesider
Links til andre

 

Klik her og se sidste nyt!
Begivenheder

Velkommen hos
Sct. Georgs Gildet
i
Hammel

Sagnet om Sct. Georg

 

Webmasterens beretning 2012
 
Endnu et gildeår er gået - uden at det har påvirket medlemmernes indlæg til hjemmesiden væsentligt.
Jeg ved så ikke rigtigt, om det er godt eller skidt.. Men mon ikke, det blot er et udtryk for en udpræget og ubevidst modstand mod forandringer og hang til vaner? En tilstand, vi nok alle falder i, hvis vi ikke aktivt går imod!

Men til sagen. Hjemmesiden indeholder en opdateret kalender. Opdateret, når Gammel-Uglen udkommer og/eller når der rundsendes invitationer eller lignende til gildets medlemmer. Yderst sjældent kommer der en mail forbi webmasteren med emner, der skal med i den stort set altid opdaterede kalender, herunder links til de kommende oplevelser, der inviteres til.

Når et arrangement har været afholdt, kunne der meget vel være om kort omtale på hjemmesiden, eventuelt med fotos. Men det kræver jo, at arrangerende gruppe, eller anden ihærdig person, sender noget til webmasteren, der desværre ikke altid selv kan være til stede.

Det er altid muligt at læse Gammel-Uglen på nettet, da der er et meget godt samarbejde mellem de to redaktører, der muliggør at Gammel-Uglen kan læses på nettet samme dag, som bladet udkommer i fysisk form. Samtidig er det muligt at tilmelde sig en nyhedsliste via hjemmesiden, så man får besked, der kommer opdateringer til hjemmesiden :o)

Hjemmesiden indeholder også en opdateret medlemsliste, som er sikret ved et simpelt kodeord under punktet "Gildesider", hvor også andre interne publikationer kunne findes. Men listen er jo kun opdateret, hvis jeg får besked om ændringer...
Oplysninger om kontaktpersoner i gildet er derimod frit tilgængelige, da de også kan læses i Gammel-Uglen.

"Debatten" linker til en blog, hvor alle kan give sit besyv til kende. Der er i øjeblikket en debat om Pøt Mølle Løbet, men andre emner kan også lægges på nettet. Det kræver dog en aktiv indsats, idet webmaster skal "lukke op" for blog-redaktørerne. Men ellers blander jeg mig ikke i indholdet, så længe det er foreneligt med Gildet.

Hvis I synes, at jeg ikke har alt med, er det fordi I selv kan gå på opdagelse på hjemmesiden. Og skulle I falde over fejl og mangler, så send mig straks en mail.

Hjemmesiden havde sidste år i gennemsnit 30 besøg om dagen, svarende til, at der dagligt blev vist 140 sider.
Besøgene er jævnt fordelt, dog med en lavsæson i juni/juli. Og peaks (højsæson) i marts og oktober. Se sammenligningen de sidste 10 år ved at trykke på figuren her ...

 

For at gøre hjemmesiden endnu bedre beder jeg om, at du deltager i en lille anonym undersøgelse, ved at klikke her for at udfylde et spørgeskema

På forhånd tak,

Alex R

Spørgeskema

  Siden er  opdateret den 15. marts 2012 - Har du spørgsmål til siden, så kontakt webmasteren eller gildemesteren.

Chart.dk

index

sitemap

advanced

search engine by freefind

Her fortsættes til Landsgildet