Tilbage til Startsiden
Vore aktiviteter
Vor kalender
Info om gildet
Kontakt os
Gammel-Uglen
Pøt Mølle Løbet
Debatten
Gildesider
Links til andre

 

Klik her og se sidste nyt!
Begivenheder

Velkommen hos
Sct. Georgs Gildet
i
Hammel

Sagnet om Sct. Georg

 

Pøt Mølle Løbets koordinators beretning 2012
 

Pøt Mølle løbet 2012 d. 15. april, bliver kun for de mindre spejdere, alderen fra 6-12 år fordelt på 3 alders-grene. Vi starter her i Engedalen, som vi plejer med flaghejsning kl. 09.00, her vil vi gerne se så mange som muligt, men mindst 1 fra hver gruppe til, at føre patruljerne ud til start.

Vi starter afslutningen kl. 14.00, med hygge om lejrbålet, og vi håber på, at hele gildet slutter op om afvikling og afslutning, så det kan blive en god og festlig dag for os alle og isærdeleshed for spejderne.

Efter tilmeldingen d. 26. marts, vil grupperne høre nærmere.

For storspejderne lavede vi et løb for alle spejdere i Favrskov kommune, som skulle afvikles i weekenden 31. marts-1. april. Et historisk løb, hvor vi, vi er (en gruppe fra Hadsten, Hinnerup og Hammel). Vi havde valgt et historisk tema med udgangs punkt i Favrskov Hovedgård, Bidstrup Gods, Frijsenborg, Ulstrup og Clausholm Slot.

Løbet skulle også være et løb, hvor der var mulighed for, at knytte bånd, mellem blå og grønne spejdere/grupper i kommunen, med optakt til Spejdernes Lejr 2012 i Holstebro.

En forhånds tilmelding lød på 13 patruljer og vi forventede et par patruljer mere, men ved den endelig tilmelding her d. 28. feb. var der kun 2 patruljer, derfor er løbet for storspejderne aflyst for i år.

Til efteråret indkalder vi spejderlederne i kommunen, så vi kan høre om der er stemning for, at vi laver løb i 2013. Vi har et færdigt løb, som med nogle justeringer, godt kan bruges til næste år.

Vi i Favrskov udvalgt er ærgerligt meget ærgerligt over, at vi ikke fik lov til, at give spejderne den oplevelse og udfordring, som vi mener vi kunne give dem.

Vores evaluering af PML 2011. vidste, at storspejderne, syntes, at det var en god ide, at vi lavede løb for hele kommunen.

PML’s udv. har lagt et forslag ind på vores Hjemmeside og i Gammel-uglen, om fremtids planlægning og afvikling af spejderløbene, vi håber, at I vil gå ind og kommentere og deltage i debatten, så vi i fællesskab fortsat kan give spejderne nogle gode løb’s oplevelser.

Til slut vil jeg rette en stor tak til jer (Ann-Carsten-Hanne) og Lene, som også har været med i PML’s udvalget, TAK for et godt samarbejde.

 

  Siden er  opdateret den 15. marts 2012 - Har du spørgsmål til siden, så kontakt webmasteren eller gildemesteren.

Chart.dk

index

sitemap

advanced

search engine by freefind

Her fortsættes til Landsgildet