Tilbage til Startsiden
Vore aktiviteter
Vor kalender
Info om gildet
Kontakt os
Gammel-Uglen
Pøt Mølle Løbet
Debatten
Gildesider
Links til andre

 

Klik her og se sidste nyt!
Begivenheder

Velkommen hos
Sct. Georgs Gildet
i
Hammel

Sagnet om Sct. Georg

 

 

 

ET BESØG I EN ANDERLEDES VERDEN.

Maj måneds gildearrangement bliver et spændende besøg på Museet på Psykiatrisk Hospital i Risskov.

Museet driver 9 kreative åbne værksteder for patienterne på hospitalet. I museets butik kan man købe kunsthåndværk, som er fremstillet i disse værksteder.

På museet findes en enestående og spændende samling af kunst og kunsthåndværk, der væsentligst er lavet ud fra et indre behov for at udtrykke sig og være kreativ - og som en hjælp til selvhjælp. Mange patienter har fået en langt bedre tilværelse på hospitalet, med mere kontakt til andre, og mere livskvalitet via det kreative arbejde. På museet er der også en udstilling om psykiatriens historie, og en samling fra en svunden tid.

2 medarbejdere fra museet viser os rundt og fortæller om arbejdet på museet. Vi skal se både Psykiatrisk Historisk Museum og Kunstmuseet.

Ved dette arrangement er der desværre kun plads til 40 deltagere. Der er derfor personlig tilmelding til Birgit tlf. 86961205 senest den 23. april 2004. (Den der kommer først til mølle. . .). Når vi når 40 tilmeldte, kommer efterfølgende tilmeldte på venteliste i tilfælde af afbud. De tilmeldte får tilsendt kørselsvejledning.

Vi mødes ved museets indgang den 5. maj, hvor rundvisningen starter præcis kl. 19.00.
Bestik/porcelæn skal ikke medbringes. 
Pris pr. deltager for hele arrangementet 50 kr. inkl. kaffe i museumscaféen.

Gruppe 3

NB: læs beregningen fra besøget her  Siden er  opdateret den 20. september 2009 - Har du spørgsmål til siden, så kontakt webmaster Alex Ravn eller gildemester Charlotte Jørgensen.

Chart.dk Her fortsættes til Landsgildet